Skip to main content

Hoe het werkt

In de video legt Daan Slooter uit hoe de Neary Challenge werkt. Hieronder vindt u een stapsgewijze uitleg hoe u mee kunt doen aan deze Challenge.

Let op! De Neary Challenge van december wordt gespeeld op hole 17 van PGA National Championship Course.

1

Download de Toptracer-app in de App Store of via Google Play
2

Open de Toptracer-app en druk op de startknop van het Toptracer-scherm
3

Kies Play now op uw telefoon
4

Log in bij Toptracer door de QR-code op het scherm te scannen met uw telefoon
5

Uw naam verschijnt nu op het scherm
6

Kies de game mode Closest to the Pin
7

Kies Start Game
8

Scroll naar PGA National Championship Course hole 17 (106m) en selecteer deze
9

Kies Start Game
10

Op het scherm verschijnt een plattegrond met vlaggen. Deze corresponderen met de gekleurde vlaggen op de driving range. Kijk op de driving range op welke vlag u wilt mikken en selecteer deze op het Toptracer-scherm. Let op: de vlag op de driving range is uw mikpunt, maar u slaat zelf de afstand van 106 meter.
11

Druk rechtsonder op Done
12

U kunt beginnen met de Neary Challenge
13

Klik hier om het leaderboard te bekijken

Reglement

Bij een wedstrijd horen regels. Hieronder leggen we de spelregels uit.

  • De hole waarop de Neary Challenge wordt gespeeld, is PGA National Championship Course hole 17 met een lengte van 106 meter.
  • De challenge loopt van 1 december 2023 tot en met 31 december 2023. U kunt dus tot 31 december 2023 18:00 uur meespelen met de Neary Challenge.
  • Deelname aan de Neary Challenge is gratis. U dient wel entree te betalen of gebruik te maken van uw jaarkaart. De driving range ballen betaalt u ook zelf.
  • U kunt alleen meespelen als u ingelogd bent met de Toptracer-app. Let op: wij hebben geen toegang tot de gegevens van Toptracer. Als u kans wilt maken op een van de prijzen, geef dan uw Toptracer-naam, eigen naam, mailadres en telefoonnummer door aan de receptie van het golfcentrum.
  • Indien wij op 31 december 2023 niet over uw mail adres en telefoonnummer beschikken, dan komt u niet in aanmerking voor een van de prijzen en/of de loterij voor de prijzen.
  • Als er meerdere deelnemers zijn met dezelfde score, vindt er een loting plaats.
  • Als een deelnemer meerdere hole-in-ones heeft, dan krijgt deze evenveel loten als het aantal hole-in-ones. U kunt dan dus meerdere prijzen winnen.
  • Golfprofessionals zijn uitgesloten van deelname.

Hoe worden de prijzen verdeeld?

Geen hole-in-one
Degene die de bal het dichtst bij de hole slaat, wint 1 paar FootJoy schoenen. De tweede dichtstbijzijnde afstand wint 1 dozijn Titleist Pro V1 ballen en de derde wint 1 paar FootJoy Wintermittens. Bij een gelijke afstand van de hole bepaalt het lot wie welke prijs wint.

1 hole-in-one
Als aan het einde van de challenge 1 hole-in-one is geslagen, dan wint degene die deze geslagen heeft de eerste prijs. De eerste dichtstbijzijnde afstand wint de tweede prijs en de tweede de derde prijs.

2 hole-in-ones
Als aan het einde van de challenge 2 hole-in-ones zijn geslagen, dan bepaalt het lot wie de eerste prijs wint en wie de tweede prijs wint. Degene met de dichtstbijzijnde afstand van de hole wint de derde prijs.

3 hole-in-ones
Indien 3 golf(st)ers een hole-in-one maken, dan bepaalt het lot wie welke prijs wint.

4 hole-in-ones
Indien er 4 of meer hole-in-ones zijn gemaakt, dan bepaalt het lot wie welke prijs wint. Er zijn maximaal 3 prijzen.